De COVID-19 TML wandeling

Op TML zijn we niet enkel bezig met de meest spitsvondige projecten, maar hebben we ook aandacht voor het menselijk contact tussen de collega’s.
Begin dit jaar organiseerden we een corona-veilige wandeling voor al onze werknemers. Alle deelnemers werden in groepjes van vier opgedeeld, met aandacht voor een goeie mix. Op vrijdag 5 maart was het dan zover. Alle teams vertrokken gespreid van elkaar, ieder in zijn/haar eigen groepje. Gewapend met een lunch- en aperitiefpakket, maakten onze collega’s al wandelend kans op een prijs. Iedereen kreeg daarbij nog duidelijke instructies over de wandeling zelf, en hoe ze dit alles corona-veilig konden doen door de maatregelen te respecteren.

Tijdens de wandeling die een paar uren duurde, werd er duchtig met elkaar gepraat, want TML’ers gaan dan ook zelden een goed gesprek of discussie uit de weg. Er waren ook diverse opdrachten (die collega Eef perfect in elkaar had gestoken), waarbij ze de tijd namen om een hele reeks foto’s te trekken. Dit leverde hen een kans op de overwinning op. De wandeling trok door de hele stad, waarbij alle groepjes goed van elkaar waren gespreid.

Aan creativiteit hebben TML’ers geen gebrek, en dat kan je duidelijk zien aan de ploegnamen: ‘Lost in TransLeuven’, ‘De berenvelverkopers’, ‘Interstedelijk verbond der bio-energetische stadsdwalers’, ‘You never walk alone’, ‘BRILjant’ en tot slot ‘RICH’.

Een tweetal weken later volgde dan de uitslag. Tijdens een grote gezamenlijk videogesprek werden de punten en de winnaar ‘BRILjant ‘ bekend gemaakt.

Aan iedereen die erbij was: bedankt!
En voor alle werknemers op TML: tot een volgende activiteit!
© 2021 Transport & Mobility Leuven | Westsite: Online Oplossingen en Webdesign