TML Talks #2

Met onze TML Talks brengen we telkens een duo van experten samen om een actueel mobiliteitsthema vanuit verschillende invalshoeken te belichten.  Tijdens een interactieve lunchsessie gaan de sprekers in interactie met het aanwezige publiek.  Dat alles gebeurt in een informeel kader; bij een broodje en een drankje is ook gelegenheid om te netwerken met de andere deelnemers.

Op dinsdagmiddagmiddag 3 september organiseerden we onze tweede editie van de TML Talks: De digitale mobiliteitsambtenaar.  Daarbij brachten Karel Brits (mobiliteitsambtenaar stad Dendermonde) en Rodric Frederix (TML) een complementair verhaal over de evoluties voor de mobiliteitsambtenaar; met o.a. het potentieel van lokale verkeersmodellen, het belang van open data (!) en de diverse kijk op participatie binnen de lokale mobiliteitsthematiek.
Samen met moderator Wouter zorgden ze voor een boeiende en complementaire toelichting met véél interactie en ruim 40 aandachtige deelnemers.
De presentaties vindt u bij de downloads.

De eerstvolgende editie van onze TML TALKS vindt plaats op woensdag 6/11 met o.a. Laurent Franckx, Alex Van Steenbergen en Kris Vanherle. Inschrijven kan via deze link!
© 2021 Transport & Mobility Leuven | Westsite: Online Oplossingen en Webdesign